3x Unieke geboortekaartjes die opvallen!

3x Unieke geboortekaartjes die opvallen!

Zoals al eerder hier te lezen was, is het handig om voordat jullie kindje geboren wordt, al de geboortekaartjes te regelen. Belangrijk is dan om op tijd te beginnen met oriƫnteren. Want als je echt indruk wilt maken op jullie familie en vrienden met jullie geboortekaartjes, dan is er zo veel meer mogelijk dan een simpele enkelzijdig bedrukte postkaart. In dit blog laten we je kennis maken met drie opvallend een unieke geboortekaartjes van LocoMix; de Out of the Box Card, het BliQje en de Puzzel.

unieke-geboortekaart-en-geboortebedankje-van-locomix

Het springende geboortekaartje

Wil je familie en vrienden verrassen, dan gaat dat met de Out of the Box geboortekaart zeker lukken. Deze kubus wordt namelijk verpakt een envelop met scheurstrip. Wanneer de ontvanger van de geboortekaart de strip los haalt, springt de kubus uit de envelop! Een uniek effect waar familie en vrienden nog lang over zullen napraten. Verder kunnen de zes vlakken van de kubus volledig naar wens worden ingericht. LocoMix heeft een uitgebreide collectie ontwerpen (meer dan 60 ontwerpen!) voor je klaar staan die de grafisch ontwerpers graag helemaal voor je naar wens maken. Maar wat helemaal leuk is, is de mogelijkheid om de opmaakbestanden aan te vragen. Zo kan je aan de slag met jouw eigen ontwerp!

Puzzelend naar de boodschap

Dezelfde uitgebreide collectie kan worden verwerkt op een ander opvallend product, namelijk de Puzzel. De Puzzel geboortekaartjes bestaan uit 40 stukjes en het idee is om de puzzelstukjes los in een doosje te versturen naar vrienden en familie. Op het doosje komt een adressticker en twee sluitzegels voorkomen dat het doosje open gaat in de post. De ontvanger zal verrast zijn wanneer deze dit unieke kaartje ontvangt en zal al puzzelend op zoek gaan naar de boodschap: de geboorte van jullie kindje. Ook voor de Puzzel is er de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te maken. Voordat je aan de slag gaat wel even de opmaakbestanden aanvragen zodat je in de juiste formaten aan het werkt gaat.

Een boodschap in blik

Een ander opvallend geboortekaartje is het BliQje. Wederom geen standaard kaart, maar een unieke verzendverpakking en kaart in een! Op de voorkant van het BliQje komt namelijk een gepersonaliseerde sticker, maar op de achterkant is ruimte voor een adressticker en postzegel, zodat het BliQje zonder envelop op de post kan! Geen twijfel over mogelijk dat jullie geboortekaartje meteen zal opvallen tussen de rest van de poststukken. Naast de sticker op de voorkant, kan ook het kaartje dat binnen in het BliQje verstopt zit, volledig naar wens worden ingericht. Vraag vandaag nog een gratis digitale proefdruk aan en ontdek hoe de geboortekaartjes van jullie kindje eruit zullen komen te zien.

Bijpassende geboortebedankjes

Steeds vaker wordt er voorafgaand aan de geboorte een babyshower georganiseerd en wordt alle kraamvisite na de geboorte uitgenodigd voor een babyborrel. Combineer de uitnodiging voor de kraamborrel met de geboortekaartjes en sla twee vliegen in een klap. Als aandenken aan de babyshower of babyborrel, kunnen jullie bijpassende geboortebedankjes bestellen in hetzelfde ontwerp als de originele geboortekaartjes!


Reageren is niet mogelijk.