Tips voor de aanschaf van de juiste luiertas

Tips voor de aanschaf van de juiste luiertas

Hoera je bent zwanger! Dan is het tijd om aan de babykamer te beginnen. Nieuwe meubeltjes, een bedje, leuke kleertjes… en vergeet niet je eigen nieuwe garderobe zwangerschapskleding. Meestal zijn we erg druk met de voorbereidingen van het huis, maar heb je ook al nagedacht over wat je nodig hebt als je met de baby op stap gaat? Een kinderwagen, uiteraard, maar een luiertas mag zeker niet ontbreken.

Alles voor de baby in een handige tas

Als je met je kleintje op stap gaat, heb je heel wat nodig. Denk bijvoorbeeld aan een flesje of spulletjes voor jou om borstvoeding te kunnen geven. Maar ook luiers heb je nodig, een schoon setje kleding, extra sokjes – want je gaat er geheid een paar verliezen – en speelgoed zijn een must. En dan heb je de billendoekjes, billenzalf, talkpoeder, snoetenpoetsers en hydrofiele luiers nog die mee moeten… Daarom heb je een goede, grote luiertas nodig. Hierin past alles wat je nodig hebt voor je kleintje en je komt er stijlvol mee voor de dag.

Verschoonmatje

Let bij de aanschaf van een luiertas erop dat er een los, zacht matje in zit. Dit matje gebruik je namelijk om je kindje op te verschonen als je onderweg bent. Het matje is heeft een gladde hoes die bij ongelukjes makkelijk is schoon te maken. Bij de omschrijving van een luiertas staat dit er altijd bij vermeld.

Tas van ademend materiaal

Het is een goed idee om een luiertas van ademende stof te kiezen. Leer of katoen zijn voorbeelden van ademend materiaal. Dat wil zeggen dat er zuurstof in de tas kan komen, waardoor vocht en muffe luchtjes niet in de tas blijven hangen.

Handige vakjes

Omdat je veel nodig hebt voor je kleintje is het fijn dat je kleine spulletjes gemakkelijk opbergt in aparte vakjes. Zo heb je alles binnen handbereik als je je kleintje gaat verschonen.

Marington.nl heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 2.500 tassen, hier slaag iedereen zeker! Benieuwd of ze ook iets leuks voor jou hebben?


Reageren is niet mogelijk.