Zo krijgt jouw kind een unieke babykamer

Zo krijgt jouw kind een unieke babykamer

Wanneer er een kindje op komst is dan is het inrichten van de babykamer één van de leukste dingen voor de aanstaande ouders om te doen. De meubeltjes uitzoeken, gordijnen en verf. Maar dan komt de vraag: Wat komt er op de muur? Schilderijtjes? Foto’s? Of kiezen we voor een vrolijk behang met grappige figuurtjes? Er zijn veel mogelijkheden. Wil je een unieke babykamer die gegarandeerd niemand anders heeft, dan kun je kiezen voor muurstickers. Die kun je namelijk laten maken naar eigen inzicht.

Muurstickers zijn mooi en tijdloos
Wanneer je de muren van de babykamer versiert met muurstickers kun je er een unieke ruimte van maken. Want muurstickers kun je laten maken met praktisch iedere afbeelding die je maar wilt. Je kunt bij een winkel gespecialiseerd in muurstickers kiezen uit afbeeldingen die als voorbeeld worden aangeboden. Maar als je zelf ideeën hebt over het ontwerpen van een muursticker dan kan dat ook. Laat je fantasie dus de vrije loop en versier de wanden van de babykamer met muurstickers die jij mooi vindt. Kies voor afbeeldingen die een aantal jaren “mee kunnen”. Als je kind ook na de baby- en peutertijd deze slaapkamer blijft gebruiken is het misschien handig om te kiezen voor teksten of afbeeldingen die niet specifiek voor baby’s zijn. Een leuk idee is bijvoorbeeld een muursticker met de naam van je kind, of een mooie tekst die past bij de komst van dit kind in het gezin.

Eenvoudig aan te brengen
Muurstickers zijn heel eenvoudig aan te brengen, ook als je kiest voor een sticker van een wat groter formaat. Als je een muursticker bestelt krijg je deze geleverd met een duidelijke bevestigingsinstructie. Zorg ervoor dat de muur waarop de sticker wordt aangebracht vlak en schoon is. Een muursticker kan niet worden aangebracht op structuurverf of spachtelputz en vergelijkbare producten. Wanneer de muur hiermee is bewerkt kan de sticker niet strak op de muur worden aangebracht. Als je twijfelt of een muursticker op de wand kan worden aangebracht, dan kun je natuurlijk eerst om advies vragen voordat je de sticker bestelt.

Je eigen tekst? Let op de spelling
Wil je een muursticker laten maken met een eigen tekst, let dan goed op de spelling. Het komt maar al te vaak voor dat een spel- of typefout pas wordt ontdekt als de sticker al is besteld of als deze zelfs al op de muur is bevestigd. Twijfel je over de juiste spelling van een tekst of een woord, vraag het dan even aan iemand die goed is in taal. Laat een wat langere tekst sowieso altijd door iemand nakijken omdat de ervaring leert dat je over je eigen fouten heen leest. Bestel de sticker pas als je zeker weet dat de tekst correct is, dit voorkomt teleurstellingen.

 


Reageren is niet mogelijk.